Tervetuloa Kaavatar-blogiin! - Kaavatar

Tervetuloa Kaavatar-blogiin!

Hei kaikki lukijat siellä ruudun toisella puolella!

Tervetuloa blogiin, jossa parhaan mukaan autetaan ompelijoita antamalla erilaisia vinkkejä ompelusta ja kaavoista. Olen perheenäiti, joka on kiinnostunut kädentöistä ja käsissäni viihtyy virkkuukoukut, kutimet sekä ompelukone saumuria unohtamatta. Nautin siis monipuolisesti käsillä tekemisestä, mutta erityisesti ompeleminen on nyt vienyt tätä naista.  

Olen jo useamman vuoden tehnyt vaatteita erityisesti lapsille ja opin vaate kerrallaan paremmaksi ja työni jälki on siistimpää. Se tuottaa suunnatonta tyytyväisyyttä ja on mahtavaa katsoa kuinka lapseni viihtyvät heille tehdyissä vaatteissaan. Tai kuinka upeaa on kun hiukan nirsompikin pukeutuja hihkuu ilosta saatuaan uuden mieluisan vaatteen.

Pienillä muutoksilla kaavoissa saa ilmettä muokattua paljonkin ja huomaan muokkaavani yhä useammin vanhoja kaavoja…kuin piirtäväni uutta kaavaa kokeiluun. Kaavojen ja vaatteiden muokkaamisesta tämän blogin idea lähtikin. Olen monet kerrat selaillut Internetiä ja lehtiä etsiessäni tietoa johonkin ongelmaan, jota kaavojen kanssa esiintyy. Samalla turhautuen tiedon hajallaan olemiseen. Monia hyviä kaavoitusblogeja on olemassa, mutta niiden tapa esittää asioita ei välttämättä avaudu jos ei täysin ompelutermejä ole sisäistänyt. Joten pelkän ohjeen seuraamiseen piti googlailla eri termejä. 

 Jatkossa blogiin tulee lisää kirjoittajia, jotta saamme mahdollisimman hyvin jaettua ompelutietoutta. Jos siis nautit kirjoittamisesta niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse kaavatarblogi (at) gmail.com

Positiivisia ompeluhetkiä ja onnistumisen kokemuksia kaikille!

Jätä kommentti

Kirjoita viestisi tähän: