Perhospaita on kesän hitti! - Kaavatar

Perhospaita on kesän hitti!

Kesä on täynnä suurempia ja pienempiä juhlia. Ompelin tytöille suloistakin suloisemmat perhospaidat, jotka hameisiin yhdistettyinä ovat loistava juhla-asu kesän juhliin. Lasten juhlavaatteissa on tärkeää ulkonäön lisäksi myös käyttömukavuus ja sitä näissä perhospaidoissa on. Ne joustavat, mutta liehuvat kauniisti kun niiden kanssa pyöritään. Perhoshihaiset paidat ovat selkeästi tämän kesän hitti! Tämän perhospaidan päälle mahtuu myös neuletakki viileämmille keleille, joita toivottavasti on vähän tiedossa tänä kesänä.

Isomman tytön sininen perhospaita on tehty raskaammasta viskoositrikoosta ja se laskeutuu todella sievästi. Minttu perhospaita on perus puuvilla-elastaanitrikoota, joka on molemmilta puolilta samanväristä. Se toimii hyvin tässä paitamallissa jossa hihan sisäpuoli näkyy. Tyttären mielestä hän on prinsessa, kun hän pukee perhospaitansa päälle. Sellaiselta hän kyllä näyttääkin, kun hän tanssahtelee hihat heiluen musiikin tahdissa.

 

Pienemmän tytön vihreä kukkapaita on tehty perus elastaanitrikoosta, jonka toinen puoli on valkea. Tämän paidan hihat ei laskeudu yhtä sievästi ja hihan valkoinen sisus näkyy. Mutta onneksi käyttäjä tykkää. Sillä hän rakastaa piilottaa käsiään hihojen sisään. Myös kukkuu -leikit onnistuu hienosti tämän paidan avulla. Enpä olisi uskonut, että vaate voisi olla näin hyvä lisä leikkimiseen!

Jos haluat päästä ompelemaan samanlaisia paitoja, niin olen tehnyt sinulle selkeän kaavan jonka voit tilata tästä. Lasten perhospaidan kaava on koossa 74-128 ja se on mitoitukseltaan normaali. Kaavan yhteydessä saat kuvitetut ohjeet, joten aloittelijakin onnistuu. Pääntien ja helman huolitteluun voit käydä lukemassa vinkkejä täältä.

Kangasmenekki ei tässä mallissa ole suuri. Pienin koko valmistuu 35cm korkeasta täysleveästä palasta ja suurimpaan kokoon tarvitset 60cm korkean palan.

Ompeluniloa!

Lisää kaava ostoskoriin ja aloita tilaus klikkaamalla tästä

Jätä kommentti

Merimiehen vaimo - kesäkuu 25, 2018

Onpas kivat paidat! Itse en osaa ommella kyllä ollenkaan, en siis mitään.

Reply
Mira Hämäläinen - kesäkuu 27, 2018

Hei! Onko tätä kaavaa mahdollista saada paperiversiona? T:Mira Hämäläinen

Reply
    kaavatar - kesäkuu 28, 2018

    Hei Mira,
    Paperiversioita tulee myyntiin tässä loppukesän aikana. 🙂

    Reply
Kirjoita viestisi tähän: